Openingstijden
Wij zijn gesloten. Voor schaalmodellen kunt u nog wel bij ons terecht.
PLM Cars
Elskensakker 42
5571SK Bergeijk
06 1709 0970
info@plmcars.nl
BMW 318 (E21)
Klassieker, Concoursstaat, wegenbelastingvrij

Foto
Specificaties
Merk en type BMW 318 (E21)
Bouwjaar en maand 1978-11
Kilometerstand 0 km
Carroserievorm Sedan
Deuren 2
Kleur Biscayablau
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
BTW Marge
Prijs Verkocht
Exterieur
Interieur
Techniek

Beschrijving

Een regelrechte klassieker, deze origineel in Nederland geleverde BMW 318 van het type E21. Een waar genot om je in deze auto te mogen verplaatsen. Verbazingwekkend goed en modern in het weggedrag. Ook deze BMW was zijn tijd ver vooruit wat betreft rijeigenschappen. Tijdens het rijden heb je totaal niet het idee met een meer dan 30 jaar oude auto te maken te hebben.

In deze auto blijkt wel waardoor BMW aan de goede naam komt als het gaat om het bouwen van luxe en sportieve automobielen. De afwerking en bouw-kwaliteit van deze 3er zijn uitzonderlijk. Geen piep of kraak te horen. Deze 318 geeft geen krimp.

Een auto voor de echte liefhebber in concoursstaat. De uitzonderlijke staat van deze originele BMW 318 blijkt ook uit het aanwezige taxatierapport waarbij de auto is getaxeerd op een waarde van E12.500,-.

Een prachtige auto om te zien, deze BMW. Met name in combinatie met de prachtige blauwe kleur (BMW Biscayablau) is het totaal plaatje af. Een aantal jaren geleden deels gerestaureerd (spatborden voor + keienvanger). De auto is voorzien van een 'nieuwe' motor welke momenteel ongeveer 120.000 km heeft afgelegd. Dit is de ideale auto om lekker aan te kunnen klussen voor relatief weinig geld.

Opties & Uitrusting

  • 5 x siervelg (staal)
  • Dubbele koplampen
  • Beige stoffen interieur
  • Afneembare trekhaak
  • Radio casette
  • Gordels achterin